Hart in de haven

De haven en de inwoners van Rotterdam. Een vanzelfsprekende band. Al lijkt deze te verwateren.
Of in ieder geval niet meer vanzelfsprekend te zijn.

De meeste inwoners werken niet meer in de haven en kennen hem voornamelijk van het voorbij rijden. Toch blijft de haven een enorme boost voor de Rotterdamse en Nederlandse economie. De uitbreiding van het gebied met de tweede Maasvlakte ligt nog vers in ons geheugen. De haven heeft dus ook ‘de gewone mens’ nodig. Om met elkaar de groei en de innovatie door te kunnen zetten.

Bureau Haven legt verbinding tussen de twee met ‘Hart in de haven’. Als Rotterdamse ondernemers met opdrachtgevers in het havengebied voelen we een verantwoordelijkheid om die band tussen stad en haven te versterken.

Omdat Rotterdam niets is zonder zijn haven en omdat de haven niets is zonder

de Rotterdammer. Met aansprekende projecten en producten versterken we het havengevoel van de Rotterdammer en van iedereen die de haven een warm hart toedraagt.

Zo kun je samen met ons de haven kleur geven met het Rotterdams Havenkleurboek. Tijdens de Wereldhavendagen 2016 tijdelijk verkrijgbaar bij

de betere boekhandels in Rotterdam, bekende havenkroegen en het Maritiem Museum. Nu, in een exclusieve cadeauverpakking, te koop bij FutureLand.

Én we hebben de Rotterdamse havensokken. Laat je roots zien terwijl je loopt!