Tineke Alting Siberg-Faber: “Mijn vader werkte heel zijn leven bij ICI, het latere Huntsman. Als wij na een vakantie naar huis reden en ik zag de lichtjes van de Europoort, wist ik dat we bijna thuis waren. En nu nog, als ik voor een afspraak het havengebied inrij, voelt het nog steeds als bijna thuis.”

Chris Alting Siberg: “En mijn vader werkte heel zijn leven bij de Douane. In het weekend speelden we stiekem met de stempels en loodjestang. En soms gingen we naar Kuehne + Nagel op het Lloydkwartier, waar de Douane destijds nog zat, schepen en vrachtwagens kijken. Dat maakte ontzettende indruk.”

Rotterdamse vormgevers met het hart in de haven

‘Handen uit de mouwen en aan de slag’. Het is die Rotterdamse mentaliteit die we van huis uit hebben meegekregen en toepassen in ons dagelijks werk. Snel handelen en aanpakken, zonder twijfel. De verbondenheid met de haven kregen we van huis uit mee. De dagelijkse leiding van Bureau Haven is in handen van Tineke Alting Siberg-Faber, Chris Alting Siberg is tegenwoordig meer vanaf de wal betrokken.

Geschiedenis

Ontstaan uit het in 2004 opgerichte Contactus, richt Bureau Haven zich specifiek op opdrachtgevers uit de haven, industrie en maritieme sector. Sectoren die vragen om de heldere no-nonsense vormgeving, unieke beeldtaal en pragmatische aanpak waar wij al jaren mee vertrouwd zijn. Kortom: duidelijkheid, helderheid en herkenbaarheid.